maandag 30 april 2012

Nicolette Kluijver eerste zwangere gast in Mag Ik U Kussen?


Nicolette Kluijver eerste zwangere gast in Mag Ik U Kussen?


Mag Ik U Kussen? zit middenin het tweede seizoen.  

Nicolette Kluijver is de volgende zoenbare dame.

Drie cabaretiers strijden om een zoen van BNN actrice en presentatrice Nicolette Kluijver.

De ene na de andere mooie dame maakt haar opwachting bij Mag ik u kussen?.

Ryan Panday, Lieve Scheire en Pieter Derks strijden om de zoete lippen van Nicolette Kluijver.

Nicolette Kluijver is (hoog)zwanger, en dus de eerste zwangere gast in Mag ik u kussen?.

Mag ik u kussen? is een Nederlandse humoristische 'datingshow' die vanaf 25 september 2011 op televisie wordt uitgezonden door de AVRO.

De show is gebaseerd op het gelijknamige programma van de Vlaamse zender Canvas. Het tweede seizoen ging van start in april 2012, met als één van de gasten Nicolette Kluijver.

Drie komedianten, twee Nederlandse en één Vlaamse, binden de strijd met elkaar aan om de gunsten van een bekende Nederlander, in de regel een vrouw.

Het spel bestaat uit verschillende rondes, en na elke ronde deelt de vrouw zoals Nicolette Kluijver in het geheim punten uit aan de comedians.

Na de ronde 'Het vragenvuur' wordt onthuld welke van de drie deelnemers de minste punten heeft.

Deze deelnemer is de zogeheten 'loser' en valt af.

De overige twee komedianten nemen het nog één keer tegen elkaar op, waarna de vrouw zoals Nicolette Kluijver bekend maakt wie het wat haar betreft het best heeft gedaan en dus de winnaar is.

Deze winnaar mag aan het eind van het programma de bekende Nederlandse vrouw zoals Nicolette Kluijver kussen.

Naar Vlaams voorbeeld worden in de laatste uitzending van het seizoen de rollen omgedraaid en zullen drie vrouwen strijden om de kus van een begeerlijke man, namelijk cabaretier en acteur Viggo Waas.

De presentatie van Mag ik u kussen? is in handen van Art Rooijakkers.

zaterdag 21 april 2012

Nicolette Kluijver had moeite met sexy stem


Nicolette Kluijver had moeite met sexy stem.

Nicolette Kluijver vond het niet eenvoudig om de juiste toon te vinden voor haar stemrol in de animatiefilm De Piraten! Alle Buitenbeentjes aan Dek.
 
De zwangere BNN-presentatrice is in de Nederlandse versie te horen als sexy piraat Cutlass Liz. "Ik dacht, hoe ga ik dat nou aanpakken, want mijn stem klonk eigenlijk een beetje te kinderlijk daarvoor", zegt de 27-jarige Nicolette Kluijver tegen Novum Nieuws.

"Ik ga echt heel laag praten, waardoor het in een keer een heel andere stem is." Voormalig Playboy naakt model Nicolette Kluijver moest wel even wennen aan haar nieuwe stemgeluid. "Zo praat natuurlijk niemand normaal."
 
Voor de Engelstalige versie van de film heeft Salma Hayek de stem ingesproken. "Ik heb goed naar haar geluisterd, maar zij is wel echt heel sexy en hot en ik ben toch meer het jongetje van de klas."

De hoofdrol in de film is ingesproken door Daniël Boissevain. De piratenkapitein strijdt in de animatiefilm om de titel Piraat van het Jaar en krijgt daarbij concurrentie van door de wol geverfde piraten. En dan zit ook queen Victoria, met de stem van Karin Bloemen, hem nog in de weg.
 
Karin Bloemen is te horen als een zeer kwaadaardige koningin Victoria. "Ik speel eigenlijk gewoon mezelf," grapt de blonde zangeres. "Dit is heel leuk om te doen, want in het dagelijks leven kun je zo niet praten, dat zou heel gek zijn."

De Piraten! Alle Buitenbeentjes aan Dek met Nicolette Kluijver draait vanaf volgende week in de Nederlandse bioscopen.

donderdag 19 april 2012

BNN presentatrice Nicolette Kluijver krijgt een dochter


BNN presentatrice Nicolette Kluijver krijgt een dochter.

Nicolette Kluijver is dus in verwachting van een meisje.

"We hebben zojuist te horen gekregen dat we een meisje krijgen", twittert de sexy BNN-presentatrice maandag.

Het is het eerste kind voor Nicolette Kluijver en haar vriend, plastisch chirurg Joost. Ze maakten vorige maand bekend dat Nicolette in verwachting is.

"Alles is goed en ze groeit als kool. Wat een goed nieuws", vervolgt de 27-jarige Nicolette Kluijver. Het voormalige bikini fotomodel presenteert voor BNN onder meer het programma Spuiten en Slikken. Ook maakt ze later dit seizoen haar acteerdebuut in de serie Van God Los.


Nicolette Kluijver kan het nieuws dat ze in verwachting is van een meisje niet voor zich houden. Via Twitter deelt ze het goede nieuws mee.

"We hebben zojuist te horen gekregen dat we een meisje krijgen!", laat de 27-jarige presentatrice weten. "Alles is goed en ze groeit als kool! Wat een goed nieuws!" Het is het eerste kindje voor de presentatrice en haar vriend.

Eerder deelde Nicolette Kluijver tijdens De Coen & Sander Show op 3FM dat ze in verwachting is. ''Natuurlijk ben ik er ontzettend blij mee. Ik vind het wel allemaal heel spannend.'' Ook is ze onder de indruk van wat er allemaal met haar lichaam gebeurt. ''Ik heb enorme grote tieten, ik ruik ontzettend goed en ik ben ook veel moe. Dat is allemaal wel heftig, maar daar begint het mee.''

maandag 16 april 2012

Nicolette Kluijver is zwanger en wil een sexy moeder worden


Nicolette Kluijver is zwanger en wil een sexy moeder worden

Nicolette Kluijver is zwanger. De presentatrice, bekend van onder andere de BNN-show Spuiten en Slikken, is drie maanden in verwachting.

De 27-jarige Nicolette Kluijver heeft aan 3FM-dj's Coen & Sander laten weten dat ze in de wolken is met de komst van haar eerste kindje.

Nicolette Kluijver heeft een relatie met de 10 jaar oudere Joost, een plastisch chirurg. 'Dat ik misschien pas over pakweg een jaar of zes toe ben aan kinderen en dat hij dan al halverwege de 40 is, daar heb ik nog niet over nagedacht. Ik weet niet of dat het proces gaat versnellen, we hebben het na krap zes maanden nog niet bepaald over kinderen gehad', liet ze in april vorig jaar los.

Nicolette Kluijver wil sexy moeder worden

BNN-presentatrice Nicolette Kluijver, die momenteel drie maanden zwanger is en waarvan vaak haar lichaam in bikini te bewonderen is in het BNN reisprogramma '3 op reis', wordt naar eigen zeggen een sexy moeder.

"Ik ben van plan om een hele sexy mama te worden en het niet allemaal te laten varen", vertelt Nicolette Kluijver (27).

De sexy blondine is dus niet van plan om haar uiterlijk te laten verslonzen. "Dat is volgens mij het ergste wat je kunt doen. Dat je moeder bent en denkt: dit was het dan."

Maandag krijgen Nicolette Kluijver en haar vriend Joost Staudt te horen of ze een jongetje of een meisje krijgen. Daarna gaat de Spuiten en Slikken-presentatrice rustig nadenken over de kleur en inrichting van de babykamer.

donderdag 12 april 2012

Nicolette Kluijver haatte zichzelf tijdens opnames BNN


Nicolette Kluijver haatte zichzelf tijdens opnames BNN

Nicolette Kluijver baalde tijdens recente opnames voor BNN enorm van zichzelf. Dat bekent de presentatrice in VARAgids.

Nicolette Kluijver vindt dat ze een brug te ver is gegaan om mooie televisie te maken. “Waar ben je nu in godsnaam mee bezig, dacht ik onlangs tijdens het filmen voor Spuiten en Slikken op reis. In Kenia stapte ik in bij een drugskoerier.

Helemaal high was hij. Mooie tv leek me dat. Het werd een dolle rit, we sloegen bijna tegen de vangrail. Doodsangst heb ik uitgestaan.”

Nicolette Kluijver is er niet trots op. “Huilend ben ik uitgestapt. Van God los? Misschien was dat toen wel op mij van toepassing. Ik ben zo over mijn grenzen gegaan en haatte mezelf erom.”

Nu is Nicolette Kluijver alleen van God los in de BNN-serie Van God Los, waarin ze binnenkort haar acteerdebuut maakt. “Acteren is echt te gek. Dit wil ik vaker doen.“