zondag 11 november 2012

Nicolette Kluijver in geheim getrouwd


Nicolette Kluijver in geheim getrouwd

Nicolette Kluijver is onlangs in alle stilte met haar vriend Joost Staudt getrouwd. De toen zeven maanden zwangere presentatrice vindt het een fijn idee dat haar eerste kind ter wereld komt als haar ouders hun liefde hebben bezegeld met een boterbriefje.

Na afloop van de officiële gebeurtenis gaf het kersverse echtpaar een feestje voor vrienden en familieleden.

 De baby van Nicolette Kluijver bemoeit zich nu al met het huwelijk van de presentatrice.

"Tijdens het jawoord was ze flink aan het schoppen", vertelt Kluijver. "Ik dacht: zo, je bemoeit je er nu al mee."

Kluijver en haar geliefde Joost Staudt stapten dinsdag in stiekem in het huwelijksbootje. "We wilden in het geheim trouwen en hebben het best snel gedaan. 's Ochtends gaven we elkaar het jawoord in bijzijn van vrienden en familie, 's middags zijn we gaan varen."

Tussen de twee feestjes door moest de zwangere presentatrice wel even plat. "Tussen de middag ben ik gaan slapen. Ik ben acht maanden zwanger, dus dan ben je best moe."

Ondanks het middagdutje heeft Nicolette volop genoten van haar trouwdag. "Ik weet zeker dat ik nog heel veel mooie dagen mee ga maken, dit was er een van." Kluijver voelt zich niet anders nu ze door het leven gaat als Staudt-Kluijver. "Ik ben net 24 uur getrouwd en meteen weer aan het werk, het voelt helemaal niet anders."

Eerder maakte Nicolette Kluijver er al geen geheim van dat zij wil trouwen en kinderen krijgen. De 27-jarige presentatrice is momenteel dolgelukkig met vriend Joost en zou graag met hem een gezin stichten.

"Zeker dat we ooit gaan trouwen en kinderen krijgen", stelde Nicolette overtuigend. "Maar nog geen officiële plannen."

De reislustige BNN-presentatrice stapt met pijn in het hart in het vliegtuig als ze op reis moet voor haar werk. "Ik vind het verschrikkelijk om ieder keer weer weg te gaan bij Joost", zegt ze.

"We hebben een hondje en een hartstikke leuk burgerlijk leven. Dan stap ik op het vliegtuig naar het avontuur en soms vind ik dat heel moeilijk."

Joost bekijkt de zaken positief. "Nicolette Kluijver is af en toe vijf daagjes weg en dan een weekje, maar daarna is ze weer een paar weken thuis", zegt hij. "En dan is het weer extra leuk om haar op te halen van het vliegveld."