donderdag 6 november 2014

Nicolette Kluijver bevallen van tweelingNicolette Kluijver bevallen van tweeling

 Nicolette Kluijver is bevallen van een gezonde tweeling. De RTL-presentatrice bracht het jongetje en meisje gisteravond ter wereld. Moeder en kinderen maken het goed. 'De bevalling ging wonderbaarlijk goed', sms'te de presentatrice naar entertainmentdeskundige Albert Verlinde.

De tweeling heeft volgens RTL Boulevard de namen Jesse Joost en Ana-Sofia Isabella meegekregen.

Het jongetje is vernoemd naar zijn vader Joost Staudt, het meisje naar haar zus.

Nicolette werd in oktober 2012 voor het eerst moeder, van Isabella Floortje. Twee maanden voor de komst van hun dochter stapten de presentatrice en Joost in het geheim in het huwelijksbootje.


Nicolette Kluijver toont pasgeboren tweeling

 Presentatrice Nicolette Kluijver en haar echtgenoot Joost Staudt hebben via Instagram foto's van hun pasgeboren tweeling vrijgegeven. Op de vertederende kiekjes liggen kleintjes heerlijk te slapen. De trotse ouders kijken overlopend van geluk toe. Het duo draagt witte mutsjes. Op één daarvan staat Baby 1.

De tweeling heeft de namen Jesse Joost en Ana-Sofia Isabella meegekregen. Het jongetje is vernoemd naar zijn vader Joost Staudt, het meisje naar haar zus. 
Nicolette werd in oktober 2012 voor het eerst moeder, van Isabella Floortje. Twee maanden voor de komst van hun dochter stapten de presentatrice en Joost in het geheim in het huwelijksbootje.

Presentatrice Nicolette Kluijver is dolgelukkig met haar pasgeboren tweeling. Dat laat ze op Instagram zien.

Een stralende Nicolette Kluijver plaatst het eerste echte familiekiekje (foto) op haar Instagram. De presentatrice ligt in bed met de tweeling (Jesse Joost en Ana-Sofia Isabella) waar ze dinsdagavond van beviel en kijkt intens verliefd naar haar man, die naast haar bed zit.

De 30-jarige presentatrice en haar grote liefde en plastisch chirurg Joost Staudt kregen in oktober 2012 dochtertje Isabella Floortje. Ze trouwden datzelfde jaar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten