dinsdag 11 november 2014

Nicolette Kluijver wilde eigenlijk geen seksprogramma meer

 
Nicolette Kluijver wilde eigenlijk geen seksprogramma meer

Nicolette Kluijver wilde haar overstap van BNN naar RTL 5 ook aangrijpen om van het genre seks-tv af te komen. Dat vertelt de presentatrice in Mikro Gids. Het is niet gelukt: momenteel is Kluijver te zien met Sex Academy op de RTL-zender.

“Begin dit jaar stapte ik over naar RTL 5 en zei tegen mijn baas dat ik van mijn Spuiten en Slikken-imago af wilde. Toen hij me belde voor Sex Academy, riep hij: ‘Kijk eerst voordat je meteen nee zegt!’, want het programma bestond al in andere landen.”

Kluijver stemde daarmee in. “Toen ik het zag, was ik verkocht. Het is geen gekjes kijken. Het zijn gewoon mensen zoals jij en ik, normale mensen van diverse leeftijden, die hun seksleven willen verbeteren.”

Het bevalt Kluijver goed. “Voor mij was het een pre dat ik dit keer geen participerende journalistiek hoefde te doen, maar het programma slechts presenteer. Ik portretteer de stellen thuis en in het klaslokaal.”

“Superleuk om te zien hoe de seks door het programma weer oplaait bij uitgebluste stellen, en ook ik pik wat tips mee.“

Nicolette Kluijver stopt niet met Expeditie Robinson

Nicolette Kluijver, die al ruim negen maanden zwanger is, stopt niet met de presentatie van Expeditie Robinson nu ze komend jaar een tweeling op te voeden heeft. Dat vertelt de RTL 5-ster in Mikro Gids. Kluijver gaat door.

“Als alles meezit presenteer ik in december alweer de liveshow, en ook volgend seizoen ben ik van de partij. Tijdens Expeditie Robinson ben je ruim zes, zeven weken weg; dat is lang, maar ik heb met Isabelle (haar 2-jarige dochter, red.) ondervonden dat ik dat kan“, zegt ze.

Ze hoopt wel dat haar partner Joost dan vrij kan krijgen. “En dat alle kids mee op reis kunnen.”

De presentatrice is kortom niet van plan haar carrière op een laag pitje te zetten. “Ik ga niet minder werken na de komst van de tweeling. Mijn baan is vrij flexibel: soms ben ik twee weken non-stop bezig met een programma en amper thuis, maar dan ben ik weer drie weken vrij.”

“En ik werk veel in de avonduren, als de kinderen op bed liggen. Bovendien vind ik mijn werk zo te gek dat ik denk dat ik daardoor ook een veel leukere moeder ben.“

Sex Academy is succes op RTL 5

Het nieuwe programma Sex Academy van Nicolette Kluijver en Goedele Liekens is maandagavond van start gegaan met 580.000 kijkers en 8,9 procent marktaandeel op RTL 5. Dat blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek. Sex Academy, dat maar liefst 75 procent boven het laatste weekgemiddelde van RTL 5 scoorde, profiteerde sterk van de goede lead-in. De Slechtste Chauffeur van Nederland met John Williams noteerde direct ervoor 702.000 kijkers en 9,8 procent aandeel.

Dankzij deze twee titels kwam RTL 5 twee keer in de dagelijkse top 25 van meest bekeken programma’s voor. De Slechtste Chauffeur schopte het tot de 20ste plaats en Sex Academy tot de 21ste.

In Sex Academy helpt Goedele Liekens koppels aan een beter seksleven.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten