maandag 17 februari 2014

Nicolette Kluijver niet naakt in nieuwe datingshow Adam zkt. Eva op RTL 5


Nicolette Kluijver niet naakt in nieuwe datingshow Adam zkt. Eva op RTL 5

Hoewel haar kandidaten naakt in beeld komen, houdt host Nicolette Kluijver wél haar kleren aan in de nieuwe datingshow Adam zkt. Eva op RTL 5. Dat heeft de presentatrice vandaag laten weten. In het programma ontmoeten singles elkaar naakt op een onbewoond eiland. “Adam zkt. Eva is een waanzinnig experiment in de liefde! Het programma is op mijn, overigens wel aangeklede, lijf geschreven en ik sta dan ook echt te trappelen om dit gedurfde programma te presenteren“, zegt ze.

De kandidaten in Adam zkt. Eva zijn op basis van hun voorkeuren gekoppeld aan een potentiële partner, die ze zonder kleren, geheel bloot, ontmoeten op een onbewoond eiland. “Het begin van een onvergetelijke ervaring: samen naakt overleven en elkaar leren kennen“, belooft de zender.

RTL 5 wil met de datingshow tegengaan dat singles worden ‘geleid door uiterlijk’. “Zonder materialistische zaken als merkkleding en smartphone en ontdaan van afleidende prikkels zoals make-up, aftershave en discodecibels, blijven alleen de natuurlijke schoonheid, charme en karakter van de kandidaten over. Lukt het ze om hiermee topless indruk te maken?”

De Eyeworks-productie begint op 4 maart 2014 om 20.30 uur.

Naakte datingshow voor het eerst op tv

Binnenkort start het opzienbarende datingprogramma ‘Adam zkt. Eva’, gepresenteerd door Nicolette Kluijver. In het programma ontmoeten iedere aflevering twee nieuwe singles elkaar voor het eerst naakt op een onbewoond eiland.

De kandidaten in ‘Adam zkt. Eva’ zijn alleenstaand, avontuurlijk en intelligent genoeg om verder te kijken dan het uiterlijk. Ze reizen af naar een adembenemend tropisch eiland voor een nogal experimentele date, sex on the beach. De singles zijn namelijk op basis van hun voorkeuren gekoppeld aan een potentiële partner, die ze zonder kleren ontmoeten. Het begin van een onvergetelijke ervaring: samen naakt overleven en elkaar leren kennen.

In de liefde verlangt iedereen naar intimiteit, maar wordt men vaak geleid door uiterlijk. ‘Adam zkt. Eva’ gaat daar tegen in met een mooi, eerlijk en niets verhullend datingprogramma. Zonder materialistische zaken als merkkleding en smartphone en ontdaan van afleidende prikkels zoals make-up, aftershave en discodecibels, blijven alleen de natuurlijke schoonheid, charme en karakter van de kandidaten over. Lukt het ze om hiermee indruk te maken?
"’Adam zkt. Eva’ is een waanzinnig experiment in de liefde! Het programma is op mijn, overigens wel aangeklede, lijf geschreven en ik sta dan ook echt te trappelen om dit gedurfde programma te presenteren”, aldus Nicolette Kluijver over haar eerste presentatieklus voor RTL 5.

Werkt de stilte en de uitdaging van het eiland als een liefdessnelkookpan? Ze hebben alleen zichzelf en elkaar. Verder niets om zich achter te verbergen. Eerlijker en spannender kan een eerste date niet zijn. Maar slaat de vonk ook over? Als dat het geval is eindigt het avontuur in een luxe resort, waar ze elkaar voor het eerst zien … in hun eigen kleren! Tenminste, als dat de enige uitdaging is die de kandidaten te wachten staat…
‘Adam zkt. Eva’ wordt geproduceerd door Eyeworks. Het programma is dus te zien vanaf 4 maart 2014 om 20.30 uur te zien bij RTL 5.

Naakte datingshow op Nederlandse tv op komst

 De Nederlandse zender RTL 5 pakt binnenkort uit met een experimentele datingshow. In elke aflevering van 'Adam zkt. Eva' ontmoeten twee vrijgezellen elkaar op een onbewoond eiland. Zonder spullen en bovendien zonder kleren moeten de singles het samen zien te redden.

Presentatrice van dienst is Nicolette Kluijver die jarenlang 'Spuiten en Slikken' presenteerde op BNN, die haar naakte borsten ook al toonde op foto's door bloot als Playmate te poseren op de cover van de Playboy.

Nicolette tekende vorig jaar november haar contract bij RTL. Naast Adam zkt. Eva zal ze ook Expeditie Robinson gaan presenteren.

Nicolette Kluijver kijkt ernaar uit om de naakte datingshow Adam zkt. Eva te presenteren.

In de experimentele datingshow zien we elke aflevering twee vrijgezellen die elkaar naakt ontmoeten op een onbewoond eiland. Naast dat ze geen kleding hebben, hebben ze ook geen andere spullen maar ze moeten het wel samen zien te redden. Hoewel de deelnemers geheel naakt zijn, zal het toch niet alleen borsten en harde tepels kijken worden. "Adam zkt. Eva is een waanzinnig experiment in de liefde! Het programma is op mijn, overigens wel aangeklede, lijf geschreven en ik sta dan ook echt te trappelen om dit gedurfde programma te presenteren", vertelt sexy Nicolette nog.

Het is het eerste programma dat de erotische blondine presenteert voor RTL 5, nadat ze vorig jaar opstapte bij BNN. De eerste aflevering is op 4 maart te zien.

 Oud BNN'er Nicolette Kluijver begint haar nieuwe avontuur bij RTL met een experimentele datingshow. Binnenkort presenteert ze op RTL 5 het tv-programma Adam zkt. Eva, waarin in elke aflevering twee vrijgezellen elkaar ontmoeten op een onbewoond eiland. Zonder spullen en bovendien zonder kleren moeten de singles het samen zien te redden, helemaal bloot!

'Adam zkt. Eva is een waanzinnig experiment in de liefde! Het programma is op mijn, overigens wel aangeklede, lijf geschreven en ik sta dan ook echt te trappelen om dit gedurfde programma te presenteren', aldus Nicolette over haar eerste presentatieklus voor RTL 5.

De eerste aflevering is op 4 maart om 20.30 uur te zien. Nicolette Kluijver tekende vorig jaar november haar contract bij RTL. Naast Adam zkt. Eva zal ze ook Expeditie Robinson gaan presenteren. Eerder was ze bij BNN te zien in Spuiten en Slikken en Try Before You Die.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten