woensdag 4 juni 2014

Nicolette Kluijver zwanger van een tweeling


Nicolette Kluijver zwanger van een tweeling

Nicolette Kluiver is weer zwanger. De presentatrice is in verwachting van een tweeling.

Dat heeft ze laten weten aan RTL Boulevard.

Kluijver werd in oktober 2012 voor het eerst moeder, van dochter Isabella Floortje. Dat was het eerste kind voor de presentatrice en haar man Joost Staudt.

Twee maanden voor de komst van hun dochter stapten de twee in het geheim in het huwelijksbootje.

Nicolette Kluiver verwacht tweeling

RTL-presentatrice Nicolette Kluiver krijgt niet één, maar twee kindjes erbij.

Nicolette (29) en haar man, plastisch chirurg Joost Staudt, kregen in oktober 2012 al dochtertje Isabelle Floortje. Dat Nicolette niet één spruit maar zelfs een tweeling verwacht kwam als een verrassing, maar is wél een heel mooie verrassing, vertelde ze aan RTL.

Nicolette trouwde in 2012 in het geniep met haar Joost.

Nicolette Kluiver heeft dubbel groot nieuws. De sexy RTL 5-presentatrice is in verwachting van een tweeling! Dat onthult Nicolette aan RTL Boulevard.

De presentatrice heeft al een dochter van twee, Isabella Floortje Staudt. Die tweede naam kreeg ze, omdat ze deels is vernoemd naar oud-collega Floortje Dessing.

In augustus 2012 trouwde de mooie blondine in het geheim met Joost Staudt.

Nicolette Kluiver stapte onlangs over van BNN naar RTL 5. Haar eerste programma wat ze voor het tv-station presenteerde was het datingprogramma Adam zkt. Eva op een onbewoond eiland met naakte deelnemers. Momenteel presenteert ze met Jan Kooijman het RTL 5-programma Ik ben een ster, haal me hier uit!. Haar volgende programma Sex Academy presenteert ze met Goedele Liekens.

Van harte gefeliciteerd met die mooie nieuws!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten