zondag 1 juli 2012

Zwangere Nicolette Kluijver baalt van extra kilo's


Zwangere Nicolette Kluijver baalt van extra kilo's

BNN presentatrice Nicolette Kluijver, die over drie maanden haar eerste kindje verwacht, baalt omdat ze inmiddels bijna vijf kilo is aangekomen. De presentatrice heeft al een personal trainer aangenomen, met wie ze na haar bevalling flink aan de bak gaat.

"Als ik mezelf in een winkelruit voorbij zie lopen of op foto's moet ik twee keer kijken, zo van: ben ik dat? Mijn buik groeit op dit moment gigantisch, dus dat is wel even slikken als ex-model", vertelt Nicolette in Grazia.

De BNN-ster is blij dat ze alvast een plan van aanpak kan maken met haar trainer. "Tijdens je zwangerschap heb je heel veel dingen niet onder controle, waaronder je lijf, dus geeft het me voldoening om te weten dat ik in januari in elk geval weer het heft in eigen hand kan nemen." Nicolette Kluijver wil straks weer in haar oude spijkerbroeken passen.

De sexy blondine, die een relatie heeft met plastisch chirurg Joost Staudt, heeft in het verleden geworsteld met een eetstoornis.

Nicolette Kluijver vindt dikker worden lastig

De zwangere Nicolette Kluijver is trots op haar buikje, maar geeft toe dat ze het soms best lastig vindt om dikker te worden.

De BNN-presentatrice is inmiddels bijna vijf kilo aangekomen. "Dat vind ik best lastig - zeg ik terwijl ik met mijn handen in een pot chocoladekoekjes zit, haha. Want het weerhoudt me er niet van om stevig door te blijven eten."

Nicolette heeft inmiddels een personal trainer in de arm genomen om na de geboorte weer snel haar oude lichaam terug te krijgen. Vanaf januari gaat ze met hem aan de slag.

"Ik vind het fijn om met hem te bespreken hoe we dat straks gaan aanpakken. Tijdens je zwangerschap heb je heel veel dingen niet onder controle, waaronder je lijf, dus geeft het me voldoening om te weten dat ik in januari in elk geval weer het heft in eigen hand kan nemen."

"Mijn oude spijkerbroeken, die ik nu niet meer pas, moeten op een gegeven moment wel weer dicht kunnen", aldus Nicolette Kluijver.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten