woensdag 8 januari 2014

Nicolette Kluijver van BNN naar RTL 5 voor blote datingshow ADAM zkt. EVA


Nicolette Kluijver van BNN naar RTL 5 voor blote datingshow ADAM zkt. EVA

Een van de boegbeelden van BNN, Nicolette Kluijver, verruilt werkgever BNN voor RTL 5. Ze gaat o.a. de blote datingshow ADAM zkt. EVA presenteren en het succesvolle Expeditie Robinson.

ADAM zkt. EVA is de nu al controversiële datingshow van Reinout Oerlemans waarin singles elkaar naakt op een eiland ontmoeten. De 29-jarige sexy presentatrice verheugt zich op de overstap: „Ik klop al een tijdje op de deur van RTL 5 omdat ik vind dat ik daar goed pas."

Een van de andere programma's die Nicolette Kluijver gaat presenteren is Expeditie Robinson, waarin ze de Belgische presentatrice Evi Hanssen zal vervangen.
Spuiten en Slikken

Nicolette presenteert sinds 2006 programma's voor BNN. Zij maakte daar een aantal spraakmakende shows waaronder Vier Handen op een Buik, Try Before You Die, Spuiten en Slikken en 3 Op Reis.

ADAM zkt. EVA
Reinout Oerlemans komt met poedelnaakte datingshow op RTL5

Reinout Oerlemans heeft met zijn productiemaatschappij Eyeworks een spraakmakend nieuw datingprogramma ontwikkeld voor RTL5.

"Normaal eindigt een date wel eens zonder kleren, maar wij beginnen ermee", meldt Reinout Oerlemans in RTL Late Night. Hiermee belooft ADAM zkt. EVA, zoals het programma gaat heten, een interessante show te worden.
Tropisch eiland

In ADAM zkt. EVA worden twee personen aan elkaar gekoppeld waarvan uit vooronderzoek is gebleken dat ze gemaakt zijn voor elkaar. "Vervolgens zien de singles elkaar voor eerst terwijl ze topless en compleet naakt zijn op een tropisch eiland en gaan ze het liefdesavontuur samen aan", legt Oerlemans verder uit.
The Blue Lagoon

Volgens Reinout is het programma niet ranzig, maar juist heel boeiend. Het moet namelijk een sociaal experiment in de stijl van The Blue Lagoon worden.

"Het gaat niet om dat je de hele tijd naar een piemel of blote borsten zit te kijken. Het gaat meer om de reactie op elkaar, van twee naakte mensen die zich niet meer kunnen verschuilen achter kleding, bikini, badpak, telefoontjes, disco decibellen of meer van dat soort dingen. Dat kan gewoon goede, spannende televisie opleveren", besluit de televisieproducent.
Thailand

Oerlemans is momenteel nog wel dringend op zoek naar een geschikt tropisch eiland. In eerste instantie koos hij voor Thailand, maar daar bleek het taboe op naakt zijn nog te groot.

ADAM zkt. EVA met Nicolette Kluijver komt in het voorjaar van 2014 op RTL5.

Nicolette Kluijver gaat naakte datingshow presenteren

Nicolette Kluijver maakt de overstap van BNN naar RTL5. De 29-jarige presentatrice is hot gaat vanaf het voorjaar diverse programma's maken, waaronder ADAM zkt. EVA. Dit meldt RTL Boulevard.

In de vernieuwende datingshow gaan singles elkaar poedelnaakt op een onbewoond eiland ontmoeten. Nicolette: 'Ik klop al een tijdje op de deur van RTL 5 omdat ik vind dat ik daar goed pas.'

Volgens Albert Verlinde zou de blondine ook het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson voor haar rekening gaan nemen. Ze komt dan naast Dennis Weening te staan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten